Investiční poradenství

Poskytneme Vám majetkové poradenství a zprostředkování investic do věcných hodnot.

 

Nabízíme odborné poradenství, navržení vhodného investičního portfolia na míru a následné zprostředkování investice. Dlouhodobým cílem je vytvoření naprosté důvěry s klienty na základě pravidelného kontaktu a jedním z neméně důležitých cílů je zdvojnásobení investovaného kapitálu klienta do deseti let. Naším konečným cílem je učinit z každého našeho klienta rentiéra.

 

V portfoliu nabízených produktů se nacházejí pouze největší světové fondové společnosti s i více než stoletou historií, objemem kapitálu ve stamiliardách EUR a miliony investorů z celého světa. Všechny produkty jsou registrované Českou národní bankou a podléhají dohledu nad kapitálovým trhem. Taktéž služby poradce jsou pod dozorem České národní banky a veškeré produtky podléhají investičním zákonům SICAV.

 

V současné době si naši klienti nechávají profesionálně spravovat světovými fondovými společnostmi majetek v řádech stovek milionů korun.

 

Našim hlavním cílem je ochránit majetek klientů, porazit inflaci a především zdvojnásobit majetek klienta do deseti let. Zakládáme si proto na naprosté důvěře s klientem. Od okamžiku, kdy se stanete takovýmto našim partnerem, bude o Vaše portfolio postaráno neomezeně, stejně tak platí tento servis i pro Vaše potomky.