EVOLUTION Value Fondy překročily 100 miliónů Euro

28.10.2015 16:33

Poslední týden byl ve znamení dobrých zpráv. Minulý čtvrtek vyhlásila Evropská centrální banka trhy s výhledem na prodloužení kupního úvěrového programu. V pátek vyšlo najevo, že Čína snižuje sazbu půjček na 4,35 %, aby podpořila druhou největší ekonomiku. To také bylo investory kladně přijato a posílilo to evropské trhy a trhy USA. Pomáhá to rostoucímu trendu ve vývoji akcií. EVOLUTION Value Fondy jsou plně zainvestovány za poslední dva týdny. Jsou vykoupeny všechny pozice v Bellevue African Opportunities Fondu za poslední týden a investovali jsme tuto částku do Amundi ETF Emerging Markets. Trhy se technicky vyvíjejí stejně jako v následujícím příkladu index DAX.

Velmi pěkně je zde vidět vzestupný trend od začátku října. Ve skutečnosti již vidíme silnou linii resistence s 11’190 body. Pokud by tato dlouhodobá resistence vydržela, můžeme očekávat skutečnou jízdu na konci roku. V současné době jsou trhy ovlivněny politickými okolnostmi, proto investujeme do globálního trhu a nesázíme na specifické země nebo odvětví. Reflexí dobrého výkonu překročily EVOLUTION Value Fondy hodnotu 100 milionu Euro.

 

Zdroj: Patrik Spiess, https://www.evolution-funds.com/evolution-value-funds-ueberspringen-eur-100-mio-evolution-value-funds-reach-eur-100-mio/

 

Mohlo by Vás také zajímat:

Fondy fondů a jejich výhody

Proč otálení zabíjí vaše investice

Jak si vybrat vhodný podílový fond

Jak vydělat na krizi

 

Pokud se chcete dozvětět více o vašich možnostech investování a chcete-li se poradit, jaká možnost by byla pro vás vhodná, neváhejte se na nás obrátit. Bezplatnou konzultaci si můžete zprostředkovat zde.

 

Přidejte se na náš Facebook