Investiční konference aneb Vše, co potřebujete vědět o investování a bojíte se zeptat

09.09.2014 18:35

Již v sobotu 27. září jste srdečně zváni na další z řady pravidelných konferencí pořádaných naší investiční společností. Setkání, na kterém se nemusíte bát na cokoliv zeptat, je určen nejen pro všechny začínající nebo pokročilé investory, ale také pro ty, kteří teprve o investování přemýšlí.

 


Přednášející, kteří jsou kapacitami ve svém oboru s dlouholetými zkušenostmi ve světě financí a investic, jsou připraveni zodpovědět všechny Vaše dotazy týkající se investování. Uslyšíte zde také řadu rad a tipů, které Vám pomohou se správně rozhodnout při volbě investičních instrumentů.


Tato konference je určena zejména pro investory, kteří nemají žádnou nebo jen velmi malou zkušenost s kapitálovým trhem a mají zájem dozvědět se o problematice investování na kapitálových trzích více. Účastníci se dozvědí důvody a základní pravidla pro investování na kapitálových trzích, seznámí se také se základními i pokročilými investičními instrumenty. Cílem setkání je poskytnout investorům základní informace důležité pro úspěšné investování na kapitálových trzích.


Obsah semináře:

  •  Základy investování na kapitálových trzích
  •  Důvody a motivace k investování
  •  Základní investiční instrumenty – podílové fondy, akcie, dluhopisy, cenné kovy, privátní bankovnictví
  •  Základní investiční strategie
  •  Jak si sestavit vlastní investiční portfolio


Na investičním konferenci se můžete těšit na dva dny nabité přednáškami plnými cenných informací, večerní wellness a networking,  příjemné prostřední čtyřhvězdičkového horského hotelu, setkání s novými lidmi a profesionály z oboru, jídlo a občerstvení formou švédských stolů, které bude zajištěno po celou dobu trvání semináře.


Cena semináře je 2300 Kč (cena zahrnuje veškeré přednášky, aktivity, nocleh a stravu).

 


 


Srdečně Vás zveme na investiční seminář, kde se můžete zeptat na vše, co Vás o investování zajímá! Kapacita je omezená proto si neváhejte rezervovat svá místa nepozději do 16.9. 2014. Pro přihlášení nás kontaktujte prostřednictvím e-mailu info@primeinvestice.cz nebo telefonu +420 603 835 202.

 

Přidejte se na náš Facebook

 

Mohlo by Vás zajímat:

Jak spravovat osobní finance

Význam aktivní správy porfolia našich klientů

Proč investovat do fondů? Rizika a výhody

Proč se v otázce investic vyplatí věřit profesionálům