Význam aktivní správy porfolia našich klientů

04.01.2013 18:18

 

Býci... medvědi, medvědi... býci..... Na takto nepředvídatelném trhu, jako je ten akciový je těžké se vyznat a pustit se do samostatného investování a dláždit si vlastní cestičku podél čtyřproudové dálnice. V neprospěch samostatného investora hraje také čas, protože úspěch na finančním trhu vyžaduje neustále analýzy všeho možného, co může ovlivnit výkon akcií.

Přemýšlíte-li, jak se tomuto problému elegantně vyhnout, smysluplným řešením se zdá pustit se do pravidelného investování spíše, než investovat jednorázovou částku. Franklin Templeton se zaměřuje na poskytování investičních možností, které jsou zaměřeny na nárůst bohatství a zároveň na minimalizaci rizika, které jste ochotni přijmout k dosažení kýženého cíle. Tým fondových manažerů se zaměřuje na identifikování atraktivních investičních příležitostí a využívá přitom disciplinovaný přístup k investování, který je dlouhodobou doménou Franklin Templeton.

Franklin Templeton Investments nabízí řadu investičních možností prostřednictvím mnoha kanálů, ale především nabízí svým klientům investiční odborné znalosti a konzistentní výkon. To je to, co klienti vyhledávají, a to je to, co je pohonem celého byznysu. Dlouhodobě je strategií Franklin Templeton budování odbornosti v každé investiční disciplíně a podávat nejlepší výsledky napříč celou škálou produktů, které nabízejí. Věříme, že znalosti a výkon jsou nejlepší hodnotou přidanou k aktivnímu řízení portfolia. Věříme, že dobře informovaní manažeři s možností hloubkových výzkumů můžou dosáhnout lepšího výkonu. To je důvod, proč také Franklin Templeton investoval do budování týmu talentovaných a zkušených lidí, kteří jsou odborníky na investice.

Aktivní správa portfolia Franklin Templeton vám poskytuje následující výhody:

  • Informace máte na dosah ruky, přičemž obdržíte čtvrtletní zprávu o změnách na trhu, stejně jako přehledy fondového portfolia a jeho výkonnost. Měsíční výpisy z vašeho investičního účtu podávající zprávu o výkonu.
  • On-line přístup ke všem informacím o svém portfoliu a výkonnosti. Prostřednictvím zabezpečeného ID máte přístup ke svému účtu prostřednictvím webové stránky čtyřiadvacet hodin denně, stáhnete si investiční souhrny, výkazy portfolia, seznam transakcí, analýzy výkonů a další.
  • Interakce s investičním týmem - budete získávat pravidelné informace o investiční filozofii a tržní výhledy od Franklin Templeton Investment týmu. Zkušený tým portfolio manažerů vždy bedlivě sleduje vývoj na trhu k dosažení maximální návratnosti Vašich investic.
  • Pozvánka na každou valnou hromadu podílníků, konající se v Lucemburku – vy jste investoři a máte hlasovací právo.

 

O možnostech vytvoření plánu pravidelných úložek do otevřených podílových fondů neváhejte kontaktovat odoborníky zde.


O dalších zajímavých pohledech na aktivní správu portfolia se dočtete v tomto článku.
 
Ing. Lenka Jachanová


 

Napiště příspěvek do diskuze pod článkem...

Diskusní téma: Význam aktivní správy porfolia našich klientů

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek