Produktové zázemí poskytují pouze nejvýznamnější a nejsilnější finanční instituce.

BNP Paribas je vedoucí světovou investiční bankou. Aktivity banky jsou ve více než 85 zemích světa. 150 expertů BNP Paribas Asset Management spravuje kapitál o objemu 334 miliard EUR a tento tým tak patří k největším společnostem investičních fondů v Evropě.

www.bnpparibas.at

 

Franklin Templeton má za sebou více než šedesátiletou úspěšnou historii v oblasti správy fondů. Dnes je svým objemem ve výši 700 miliard US $ a více než 10 miliony investičních účtů jednou z největších investičních společností na světě. Začátkem roku 2008 vytvořil „Franklin Templeton Investments“ poprvé ve své historii exkluzivní produkt: fond fondů „Franklin Templeton Equity Selection Fund“.

www.franklintempleton.cz

 

Skupina LCF Rothschild se pyšní 200 letou tradicí a 22 zastoupeními po celém světě. Hlavním oborem činnosti LCF Rothschild Asset Management se sídlem v Paříži je správa majetku.

www.lcf-rothschild.com

 

Pioneer Investments patří k nejzkušenějším investičním společnostem v USA. V roce 1928 byl založen Pioneer Fund, který patří v celosvětovém měřítku k investičním fondům s nejdelším a nejúspěšnějším vývojem hodnot. Se spravovanými aktivy v hodnotě 25 miliard EUR patří Pioneer Fund k nejdůležitějším a největším investičním společnostem v Rakousku. Také s Pioneer Fund nás spojuje exkluzivní partnerství a to díky produktu „World Strategy Fund“ www.pioneerinvestments.at

 

Black Rock byl založen v roce 1988 a v současné době se nachází mezi 10 nejlepšími společnostmi na světě. Black Rock spravuje jmění v hodnotě přes 1 bilion US $ a zaměstnává přes 5.000 lidí.

www.blackrock.at

 

První fond Fidelity byl založen v roce 1946. Fidelity Investmentfonds může dnes využívat znalostí vice než 700 investičních expertů z celého světa, kteří monitorují společnosti představující 95% globální tržní kapitalizace. Sídlo společnosti v Bostonu díky tomu patří k nejvýznačnějším adresám fondového managementu.

www.fidelity.at

 

ThomasLloyd Group patří v celosvětovém měřítku k předním společnostem na trhu v oblasti investičního bankovnictví a správy investic, specializuje se výhradně na oblast obnovitelných energií a na sektor cleantech.

 

www.thomas-lloyd.com